EVERTELIS - Smart Network solutions

El soci tecnològic que impulsarà la transformació digital del teu negoci

info@evertelis.com

Cloud privat

Els teus fitxers i aplicacions sempre accessibles des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc. El teu servidor cloud privat des de 30€/mes.

Smart Video IP

Instal·lem sistemes de video-vigilància IP amb termografia, control d'afluència i control de cues als punts de venda.

WiFi Marketing

Som operadors de telecomunicacions experts en xarxes WiFi. Comunica't amb els teus clients mitjançant el WiFi del teu establiment.

Projectes de Telecomunicacions

Som Enginyers col·legiats. Visem projectes ICT i llar digital: integració de sistemes per una llar més confortable, segura i eficient.

Location Analytics

Amb quina freqüència visiten els clients al teu establiment? Quanta estona hi estan? Quants dels que passen per davant hi entren? Ho podem medir i analitzar.

Manteniment Informàtic

Que el teu negoci no s'aturi: ens encareguem de millorar i mantenir els teus sistemes informàtics. Despreocupa't dels antivirus i les còpies de seguretat.

Últims projectes

Cloud Server gestionat als Laboratoris Altimir

El Grup Sanitari Altimir format per centres mèdics, laboratoris d'anàlisis clínics, farmàcies i òptiques ha confiat la gestió dels seus sistemes informàtics a Evertelis. Per assegurar la disponibilitat dels sistemes i la seguretat de les dades gestionem els servidors físics i virtuals, les comunicacions unificades entre centres, el cablejat estructurat, les còpies de seguretat i el manteniment informàtic dels llocs de treball.

4 Km de platges amb WiFi gratuït a Lloret de Mar

Més de 170.000 usuaris únics van utlitzar durant el 2019 la xarxa WiFi que Evertelis ha desplegat a les platges de Lloret de Mar.

La xarxa va atendre fins a 6.775 usuaris únics en un sol dia gràcies a una xarxa creada mitjançant fibra òptica dedicada, punts d'accés WiFi d'alta densitat i WiMax.

WiFi Marketing

La publicitat d'empreses d'oci turístic s'ha vist més de 36.000 vegades al dia als mòbils dels usuaris de les platges durant la temporada 2019.

Els anunciants han pogut mostrar textos en diferents idiomes, imatges i vídeos directament al mòbil dels usuaris que s'han connectat al WiFi grauït.

Location Analytics

Les antenes WiFi comptabilitzen els dispositius propers de forma totalment anònima. Això ens permet medir l'afluència a events, compara-ho amb temporades anteriors i pendre decisions. L'anàlisi de les dades va permetre saber que a la fira medieval de Lloret de Mar del passat 2017 hi van assitir 5.700 visitants que no havien vingut durant la temporada d'estiu.

"Des del 2004, Evertelis Smart Network Solutions és una enginyeria en telecomunicacions especialitzada en solucions tecnològiques per a l'empresa. La nostra vocació de servei permet crear una relació de plena confiança amb els nostres clients."


Servidors Cloud - Servidors VDI - Networking - Videovigilància IP - VMWare - WiFi Marketing - Cloud Backup